Jumătate dintre multinaţionale fac angajări. În ce domenii sunt disponibile mii de noi joburi

Veşti bune din partea companiilor străine. Jumătate dintre firmele multinaţionale prezente în România susţin că au făcut şi că vor mai face angajări anul acesta. Cele mai mari şanse de angajare sunt în sectoarele IT, producţie şi vânzări de bunuri de larg consum şi industria energetică, conform unui studiu Mercer.

127 afișări
Imaginea articolului Jumătate dintre multinaţionale fac angajări. În ce domenii sunt disponibile mii de noi joburi

Jumătate dintre multinaţionale fac angajări. În ce domenii sunt disponibile mii de noi joburi (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

"Este un semnal pozitiv venit din partea multinaţionalelor. Procentul de 50% este unul foarte bun. El reprezintă atât înlocuirea plecărilor naturale, cât şi extinderea anumitor linii de business", a declarat pentru Gândul Oana Datki, country manager Consulteam România, reprezentantul pe piaţa locală al Mercer.

Citeşte mai multe despre angajările făcute de multinaţionale pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici