Kelemen: Aştept mai multă înţelegere din partea Guvernului legat de banii alocaţi de fostul Executiv

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, afirmă că aşteaptă mai multă înţelegere şi mai multă deschidere din partea Guvernului Ponta în legătură cu banii alocaţi de Executivul Ungureanu administraţiilor locale, care au fost cheltuiţi în scopul pentru care au fost daţi.

95 afișări
Imaginea articolului Kelemen: Aştept mai multă înţelegere din partea Guvernului legat de banii alocaţi de fostul Executiv

Kelemen: Aştept mai multă înţelegere din partea Guvernului legat de banii alocaţi de fostul Executiv (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

"Mai multe probleme există cu banii care au fost luaţi înapoi de către Guvern şi care deja au fost cheltuiţi, deci nu avea cum să dea înapoi primarul şi acum se trezeşte cu controale peste noapte", a declarat, sâmbătă, la Catalina, în judeţul Covasna, Kelemen Hunor.

Preşedintele UDMR a subliniat că acest aspect i-a fost semnalat şi premierului Victor Ponta, cu ocazia vizitei pe care acesta a făcut-o recent în Miercurea Ciuc.

"Este o problemă, iar premierului Ponta, când a fost în Miercurea Ciuc, acest aspect i-a fost semnalat. Eu în continuare aştept mai multă înţelegere şi mult mai multă deschidere din partea Guvernului în cazul în care banii respectivi au fost folosiţi pentru scopul pentru care i-a dat Guvernul Ungureanu, guvern din care am făcut şi noi (UDMR - n.r.) parte", a conchis Kelemen Hunor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici