Langoş cu viermi vii la o patiserie din ţară - Atenţie, VIDEO cu imagini explicite/ Protecţia Consumatorului a început ancheta

O femeie a cumpărat mai mulţi langoşi dintr-o patiserie aflată în centrul oraşului Sântana, din judeţul Arad, constatând că unul era plin cu viermi. Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Arad a trimis o echipă în control la patiserie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2064 afișări
Imaginea articolului Langoş cu viermi vii la o patiserie din ţară - Atenţie, VIDEO cu imagini explicite/  Protecţia Consumatorului a început ancheta

Langoş cu viermi vii la o patiserie din ţară - VIDEO/ Protecţia Consumatorului a început ancheta

Un bărbat a postat un filmuleţ pe pagina sa de Facebook în care poate fi observat un langoş plin cu viermi, cumpărat de o femeie de la o patiserie aflată în centrul oraşului Sântana, din judeţul Arad. În filmare apare discuţia dintre vânzătoare şi o clientă, care a cumpărat mai mulţi langoşi, iar unul era umplut cu şuncă, caşcaval şi larve.

“Sunt viermi sau nu sunt viermi? Ce faceţi, ne îmbolnăviţi. Ne daţi banii înapoi, că nu-i mai vreau”, îi spune femeia vânzătoarei, care cere langoşul înapoi pe motiv că vrea să-l vadă şi sugerează că ar fi fost cu probleme caşcavalul.

“Vreau să sun la firmă să rezolv problema”, spune comercianta.

Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Arad au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că nu a fost primită nicio plângere, însă instituţia s-a autosesizat. Astfel, miercuri, o echipă de control formată din mai mulţi comisari s-au deplasat la langoşeria din oraşul Sântana pentru a face verificări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici