Laura Cosoi a născut cel de-al doilea copil. Ce nume va purta fetiţa

  • Vedeta te anunţă printr-o postare pe Instagram că a devenit mamă din nou
  • Laura a născut o fetiţă, iar numele ei este Vera
  • A optat, şi de data aceasta, pentru naşterea naturală
1023 afișări
Imaginea articolului Laura Cosoi a născut cel de-al doilea copil. Ce nume va purta fetiţa

Laura Cosoi a născut cel de-al doilea copil, o fetiţă

Laura Cosoi a devenit mamă pentru a doua oară. A născut duminică, în seara de Sfânta Maria. Actriţa a publicat deja două poze pe Instagram, cu mesaje emoţionante: „Mulţumim pentru fiecare gând bun! Azi mergem acasă şi urmează întâlnirea cu tati şi cu Rita bună”, a scris vedeta.

Laura şi Cosmin au pregătit deja camera micuţei Vera, o va împărţi cu sora ei, Rita. Într-un articol pe blogul său, actriţa îţi arată cum e camera fetelor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici