Laura Pausini a slăbit 16 kilograme într-un an: la ce a renunţat vedeta

Laura Pausini, cu o carieră începută în 1993 cu piesa 'La solitudine”, a promis surprize la ediţia din 2022 a festivalului de la Sanremo. „Voi prezenta noul meu single, „Box”, la Festival, apoi voi povesti despre 2022 al meu care va fi plin de multe surprize”.

6319 afișări
Imaginea articolului Laura Pausini a slăbit 16 kilograme într-un an: la ce a renunţat vedeta

Laura Pausini a slăbit 16 kilograme într-un an: la ce a renunţat vedeta

Cea mai mare surpriză pare să fie însă forma fizică etalată de Pausini, care se antrenează pe banda de alergare şi dansează pentru a rămâne active. Iată toate secretele sale.

„În lockdown, toată lumea se îngraşă, dar eu am slăbit!”, a dezvăluit solista din Romagna, care a povestit în mai multe rânduri despre relaţia ei cu mâncarea. Iubeşte bucătăria japoneză, în special sushi, orez, peşte, sos de soia şi spaghete înmuiate în bulion fierbinte. Dar şi pastele, mai ales tortellini! 

În 2021, Laura avea 16 kg în plus faţă de acum, mai ales din cauza sarcinii. „Vreau să precizez pentru toate fetele care se rănesc şi care au probleme cu alimentaţia, că o fac cu ajutorul unui dietetician, pentru că la aceste lucruri este foarte important să nu improvizez. În timpul turneelor, mă îngraş. Apoi, dau câte 20 de kilograme jos. Am slăbit 16 kilograme, iar acum o fac pentru întreţinere”, a spus ea în trecut.

Punctul principal al acelei diete ar fi eliminarea/reducerea carbohidraţilor, care sunt înlocuiţi cu alimente bogate în proteine, însoţite de legume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici