Leo de la Strehaia, suspect într-un dosar de înşelăciune, prins de poliţiştii din Arad

Leo de la Strehaia a fost ridicat dintr-o maşină, luni, de poliţiştii din Arad, fiind cercetat într-un dosar de înşelăciune. El este bănuit că ar fi vândut cu 7.500 de euro o statuetă presupusă a fi din aur unui român stabilit în SUA, transmite corespondentul MEDIAFAX.

984 afișări
Imaginea articolului Leo de la Strehaia, suspect într-un dosar de înşelăciune, prins de poliţiştii din Arad

Leo de la Strehaia, suspect într-un dosar de înşelăciune, prins de poliţiştii din Arad

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad, Lorena Radu, a declarat că Leo de la Strehaia a fost depistat pe raza oraşului Arad, luni dimineaţa. Acesta se afla într-o maşină oprită în oraş, fiind escortat de poliţiştii arădeni până la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, pentru a fi audiat.

“În această dimineaţă (n.r. luni), poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au pus în executare un mandat de aducere emis de poliţia oraşului Strehaia, pe numele unui bărbat de 41 de ani, cercetat într -un dosar de cercetare penală întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. Acesta va fi predat poliţiştilor din Mehedinţi, în vederea continuării cercetărilor”, a afirmat Lorena Radu.

Poliţiştii din Mehedinţi au făcut, luni, opt percheziţii în judeţele Mehedinţi şi Dolj şi în Bucureşti, la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi înşelăciune, zece persoane fiind conduse la sediul Poliţiei pentru audieri.

“Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani şi bijuterii din locuinţele mai multor persoane prin metoda ”împrietenirii”. De asemenea, ar fi indus şi menţinut în eroare o persoană căreia i-au oferit spre vânzare o statuie presupusă a fi din aur”, se arată într-un comunicat la Poliţiei Române.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 50.000 de lei.

Surse din cadrul Poliţiei au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că Leo de la Strehaia este bănuit că ar fi vândut o statuetă presupusă a fi din aur unui român stabilit în SUA, pentru suma de 7.500 de euro. Sursele citate spun că, de fapt, statueta nu era din aur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici