Liderul galeriei FC Dinamo, Mihnea Ionescu, arestat pentru trafic de droguri

Liderul galeriei echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Mihnea Ionescu, a fost arestat, joi, după ce a fost prins în flagrant în timp ce vindea unei persoane aproape 40 de grame de canabis, pentru suma de 1.250 de lei, potrivit unor surse judiciare.

1476 afișări
Imaginea articolului Liderul galeriei FC Dinamo, Mihnea Ionescu, arestat pentru trafic de droguri

Mihnea Ionescu

Conform surselor citate, Mihnea Ionescu era monitorizat de anchetatori, după ce, în legătură cu acesta, au apărut informaţii legate de faptul că vindea droguri membrilor galeriei. Anchetatorii au identificat, în acest sens, peste 25 de persoane care au cumpărat canabis de la acesta.

Pe parcursul investigaţiilor, anchetatorii au stabilit că Ionescu, zis "Profesorul", cumpăra drogurile de la un bărbat care aducea marfă en-gros din Olanda, după care le porţiona şi le vindea cu sume cuprinse între 50 şi 60 de lei gramul.

Sursele citate au precizat, pentru MEDIAFAX, că Mihnea Ionescu spunea clienţilor că este ofiţer antidrog sub acoperire.

Acesta a fost prins în flagrant pe strada Nicolae Titulescu în timp ce, împreună cu un complice, Alecsandru Aurelian Trandafir, la rândul său membru important al galeriei dinamoviste, videa unei persoane 39,78 grame de canabis pentru suma de 1.250 de lei.

Ionescu şi Trandafir au fost prezentaţi magistraţilor Tribunalului Bucureşti care au emis pe numele acestora mandate de arestare pentru 30 de zile.

"În fapt, faţă de inculpat există suspiciunea rezonabilă că în data de 25.06.2014 a vândut unei persoane 39,78 de grame de canabis şi a deţinut, pentru consum propriu şi vânzare, cantitatea netă de 38,98 grame de canabis precum şi o hârtie ce conţinea cantitatea netă de 4,33 grame de canabis. Totodată el a fost depistat şi în data de 17.04.2014 deţinând asupra sa cantitatea netă de 0,95 grame de canabis", se arată într-un comunicat emis de DIICOT.

Mihnea Ionescu a fost ridicat şi la data de 18 aprilie, înaintea meciului Dinamo-Steaua, după ce asupra sa au fost găsite droguri. Acesta a fost surprins, înaintea meciului din manşa secundă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana, la intrarea pe Arena Naţională din strada Pierre de Coubertin, când vindea fulare cu mesaje obscene la adresa formaţiei Steaua.

"La controlul corporal, jandarmii au găsit asupra sa aproximativ două grame de substanţe halucinogene. Liderul galeriei dinamoviste a fost predat la Biroul de Combatere a Crimei Organizate pentru continuarea cercetărilor", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici