Lifturi la metrou în toate staţiile, pentru persoanele cu dizabilităţi, până la mijlocul anului 2012

Întreaga reţea de metrou, care cuprinde 49 de staţii, va avea până la mijlocul anului viitor lifturi pentru persoanele cu dizabilităţi, până în prezent fiind montate ascensoare în 12 staţii, a declarat vineri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

267 afișări
Imaginea articolului Lifturi la metrou în toate staţiile, pentru persoanele cu dizabilităţi, până la mijlocul anului 2012

Lifturi la metrou în toate staţiile pentru persoanele cu dizabilităţi, până la mijlocul lui 2012 (Imagine: Bogdan Baraghin/Arhiva Mediafax Foto)

"La sfârşitul anului trecut am dat în folosinţă toate scările rulante, iar anul acesta am continuat investiţia de 27,3 milioane euro pentru a monta lifturi. Astăzi avem 12 staţii cu lifturi, la care se vor adăuga 11 până la finele anului. Restul vor fi montate anul viitor", a menţionat Boagiu.

Ministrul Transporturilor şi directorul general al Metrorex, Gheorghe Udrişte, au vizitat vineri şantierul Magistralei V de metrou Drumul Taberei-Eroilor, care va fi deschis circulaţiei în prima parte a anului 2015.

Metrorex are în execuţie investiţii de 1,3 miliarde euro şi pregăteşte un proiect-pilot pentru Autoritatea Metropolitană de Transport, prin care să se dea în folosinţă centura feroviară a Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici