Linie de autobuze între Bucureşti şi comuna Dragomireşti - Ilfov

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) va înfiinţa linia de autobuze 421, între Bucureşti şi comuna Dragomireşti din judeţul Ilfov, acestea intrând în circulaţie sâmbătă.

1911 afișări
Imaginea articolului Linie de autobuze între Bucureşti şi comuna Dragomireşti - Ilfov

Linie de autobuze între Bucureşti şi comuna Dragomireşti - Ilfov (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

Autobuzele vor circula de la terminalul Apusului, pe Strada Apusului, Bulevardul Iuliu Maniu, Autostrada Bucureşti-Piteşti, până în satul Zurbaua din comuna Dragomireşti, informează, vineri, RATB.

Înfiinţarea acestui traseu s-a realizat în urma unui parteneriat încheiat între Regia Autonomă de Transport Bucureşti, Primăria Municipiului Bucureşti şi Primăria Dragomireşti.

În perioada următoare, RATB va discuta şi cu alte primării din judeţul Ilfov, în legătură cu înfiinţarea transportului public de călători între Bucureşti şi localităţile respective.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici