LISTA firmelor, fundaţiilor, asociaţiilor şi avocaţilor care ocupă spaţii RA-APPS

Guvernul a publicat, vineri, o a doua listă a imobilelor aparţinând RA-APPS, în care prezintă de această dată firmele, fundaţiile, asociaţiile şi casele de avocatură care ocupă suprafeţe din imobile ale regiei, listă care relevă că aproape 300 spaţii sunt închiriate unor astfel de entităţi.

1685 afișări
Imaginea articolului LISTA firmelor, fundaţiilor, asociaţiilor şi avocaţilor care ocupă spaţii RA-APPS

LISTA firmelor, fundaţiilor, asociaţiilor şi avocaţilor care ocupă spaţii RA-APPS (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Miercuri, Executivul a prezentat lista persoanelor fizice care ocupă locuinţe RA-APPS.

LISTA SOCIETĂŢILOR COMERCIALE CU LOCUINŢE RA-APPS

Pe lista firmelor apar, printre altele, Gregory's Romania, B1 TV Channel, Gazprom Export (reprezentanţa), Ogilvy & Mather Advertising, Ogilvyaction România, Ogilvyone Advertising, Editura Intact, Humanitas, Librăriile Humanitas, Editura Adevărul, Plafar.

LISTA ASOCIAŢIILOR ŞI FUNDAŢIILOR CU LOCUINŢE RA-APPS

LISTA CASELOR DE AVOCATURĂ CU LOCUINŢE RA-APPS

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici