"Litoralul pentru toţi" între 3 mai şi 14 iunie: Preţuri de la 179 de lei pentru şase nopţi

Asociaţia Litoral-Delta Dunării lansează şi în această primăvară programul social "Mini preţuri de vacanţă - Litoralul pentru toţi", tarifele pentru şase nopţi de cazare urmând să pornească de la 179 de lei de persoană.

101 afișări
Imaginea articolului "Litoralul pentru toţi" între 3 mai şi 14 iunie: Preţuri de la 179 de lei pentru şase nopţi

"Litoralul pentru toţi" între 3 mai şi 14 iunie: Preţuri de la 179 de lei pentru şase nopţi (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, ediţia de primăvară a programului se va desfăşura între 3 mai şi 14 iunie, iar ofertele de cazare vor cuprinde toată gama de hoteluri. Preţurile pentru şase nopţi de cazare vor fi cuprinse între 179 de lei de persoană la un hotel de o stea, şi 549 de lei de persoană, cu mic dejun inclus, la un hotel de cinci stele.

Până în prezent sunt disponibile peste 1.200 de locuri, la 28 de unităţi de cazare din Constanţa, Mamaia, Eforie Nord şi Eforie Sud, Neptun, Olimp, Jupiter şi Mangalia, cele mai multe fiind de două şi trei stele.

"Aşa cum au fost obişnuiţi deja, turiştii care cumpără acest pachet beneficiaza de un voucher de atracţii, care include intrare gratuită la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Muzeul de Istorie şi Arheologie, Muzeul Adamclisi ori Cetatea Histria. Accesul la aceste obiective turistice va fi făcut pe baza voucher-ului primit la achiziţionarea pachetului turistic, de la orice agentie ANAT din ţară", a precizat preşedintele Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Corina Martin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici