Liviu Mihaiu, revocat din funcţia de Guvernator al Deltei Dunării

Liviu Mihaiu a fost revocat, miercuri, din funcţia de Guvernator al Deltei Dunării, a anunţat, după şedinţa de Guvern, ministrul Mediului, Nicolae Nemirchi.

1271 afișări
Imaginea articolului Liviu Mihaiu, revocat din funcţia de Guvernator al Deltei Dunării

Liviu Mihaiu, revocat din funcţia de Guvernator al Deltei Dunării (Imagine: Mediafax Foto)

Nemirschi a spus că înlocuitorul lui Mihaiu va fi Grigore Baboianu, director executiv adjunct al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).

Întrebat, în conferinţa de presă de miercuri în care a anunţat modificarea, despre motivele care au dus la schimbarea lui Mihaiu, Nemirschi a răspuns că, la anumite niveluri, deciziile luate sunt de natură politică.

Surse guvernamentale declarau, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că Liviu Mihaiu va fi înlocuit săptămâna aceasta de Executiv.

Mihaiu a fost numit guvernator al Deltei Dunării în 18 septembrie 2008.

La momentul la care numirea sa a fost anunţată oficial, Mihaiu declara că preia postul de guvernator al Deltei Dunării cu gândul de a face tot ceea ce nu au făcut cei pe care, timp de cinci ani, i-a criticat.

"A fost o decizie cumplită pe care am luat-o, cu gândul să fac ceea ce nu au făcut cei pe care, timp de cinci ani, i-am criticat", declara Mihaiu.

Jurnalistul afirma că preia funcţia de guvernator al Deltei cu gândul de a reuşi.

"Păi, dacă am lăsat familia şi peştişorul de aur din presă, mă duc acolo să reuşesc. Vă promit că n-am să-i dezamăgesc pe cei care au fost entuziasmaţi de numirea mea în acest post", mai spunea Mihaiu cu ocazia numirii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici