Liviu Negoiţă: Acuzaţiile actualei conduceri a ANRMAP sunt fantezii politico-electorale

Fostul primar al Sectorului 3 Liviu Negoiţă a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că acuzaţiile actualei conduceri a ANRMAP la adresa lui sunt "fantezii politico-electorale", că nu are nimic de ascuns, iar în mandatul său nu s-au făcut licitaţii şi achiziţii din fonduri europene.

524 afișări
Imaginea articolului Liviu Negoiţă: Acuzaţiile actualei conduceri a ANRMAP sunt fantezii politico-electorale

Liviu Negoiţă: Acuzaţiile actualei conduceri a ANRMAP sunt fantezii politico-electorale (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax foto)

"Acuzaţiile actualei conduceri a ANRMAP la adresa mea sunt fantezii politico-electorale, atât timp cât şeful instituţiei nu a prezentat nicio probă care să-i susţină alegaţiile. Practic, premierul Ponta, îngrozit de acuzaţia de plagiat, a impus ANRMAP să creeze un subiect fals, doar-doar lumea va trece cu vederea faptul că România s-a ales cu un premier acuzat de furt. Eu nu am nimic de ascuns. În mandatul meu de primar, nu s-au făcut licitaţii şi achiziţii din fonduri europene", a afirmat Liviu Negoiţă.

El a precizat că toate controalele Curţii de Conturi au stabilit faptul că banul public a fost cheltuit conform legilor în vigoare pe perioada mandatelor sale de primar al Sectorului 3.

"Este o mizerie să ascunzi subminarea statului de drept şi furtul prin crearea de teme false", a mai spus Liviu Negoiţă.

CE ar putea declanşa împotriva României o procedură de infringement, cu sancţiuni de zeci de milioane euro, după nereguli la contracte atribuite de Primăria Sectorului 3 din Bucureşti în mandatul lui Liviu Negoiţă (PDL), potrivit şefului ANRMAP, care acuză fosta conducere a autorităţii, asigurată de Cristina Trăilă, că nu a luat măsuri în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici