Locul din Los Angeles în care sunt furate mii de pachete pe zi. Pagube de milioane de dolari

Există un loc în Los Angeles în care 90 de containere cu mărfuri sunt golite, în medie, în fiecare zi: pagubele se ridică la milioane de dolari, iar în jurul căii ferate sunt mii şi mii de cutii goale.

16269 afișări
Imaginea articolului Locul din Los Angeles în care sunt furate mii de pachete pe zi. Pagube de milioane de dolari

Aşa arată un vagon tâlhărit

John Schreiber, un reporter CBS, a descoperit cum reuşesc tâlharii să fure din vagoane. În urma unui pont primit, a documentat fenomenul.

Atacurile sunt lansate în zona Lincoln Heights şi privesc convoaiele de marfă foarte lungi. Hoţii se urcă la bord, deschid uşile şi apucă orice.

De multe ori, deschid pachetele afară, imediat după furt: videoclipurile arată munţi de ambalaje, cu acronimele unor firme celebre, precum Amazon. Un jaf real, sistematic.

Într-o scrisoare trimisă autorităţilor, Union Pacific - companie de căi ferate - a furnizat date alarmante: media este de 90 de containere golite pe zi, pagubele se ridică deja la 5 milioane de dolari.

Se înregistrează o creştere a episoadelor, o tendinţă constantă în ultimii doi ani.

Povestea a devenit apoi subiectul unei confruntări politice, republicanii criticându-l pe guvernatorul Gawin Newsom.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici