Lucrări neterminate pe Autostrada Moldovei. Şofer cu maşina avariată: A meritat? Eu sunt dezamăgit

  • Un şofer acuză că o maşină a fost avariată circulând pe primul tronson al Autostrăzii Moldovei, care a fost inaugurat deşi nu are parapete pentru siguranţa rutieră.
  • Acesta îl întreabă pe ministrul Transporturilor, Lucian Bode, dacă a meritat şi îi arată jenţile făcute praf pe autostradă.
1706 afișări
Imaginea articolului Lucrări neterminate pe Autostrada Moldovei. Şofer cu maşina avariată: A meritat? Eu sunt dezamăgit

FOTO: Facebook Alin Popoviciu

Alin Popoviciu a postat, pe pagina sa de Facebook, fotografii cu jantele distruse ale unei maşini care a circulat pe primul tronson al Autostrăzii Moldovei, inaugurat săptămâna aceasta.

„Nu vreau să fiu Gică Contra, dar chiar nu pot să tac când văd ce se întâmplă. De curând a fost deschis circulaţiei primul tronson de autostradă din Moldova în prezenţa Preşedintelui României şi a premierului. Este vorba de Varianta Ocolitoare a municipiului Bacău. Problema este că la această lucrare mai este încă de lucru, neavând sute de metri de parapeţi necesari pentru siguranţa rutieră, dispozitive de acoperire a rosturilor de dilataţie pe un sens şi alte elemente necesare pentru circulaţia în depline condiţii de siguranţă. După câteva ore de la deschidere, o maşină a fost avariată de găurile apărute la rosturile nefinisate. Întrebarea mea este următoarea: A meritat?”, întreabă bărbatul.

Acesta spune că ar fi fost mai bine dacă se aştepta câteva zile în plus pentru ca lucrarea să poată fi dată în trafic cu toate elementele ce ţin de siguranţa rutieră finalizate.

„Sunt curios cum ar răspunde ministrul Lucian Bode la aceste întrebări. Eu unul chiar sunt dezamăgit”, spune bărbatul care postează mai multe fotografii cu jenţile maşinii distruse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici