Lucrările la Podul Mare din Cişmigiu vor fi finalizate în următoarele zile

Lucrările la Podul Mare din Cişmigiu vor fi finalizate în următoarele zile, anunţă Horia Tomescu, viceprimarul USR al Capitalei. Aceasta este prima reabilitare de la construcţia sa, în urmă cu peste 100 de ani.

183 afișări
Imaginea articolului Lucrările la Podul Mare din Cişmigiu vor fi finalizate în următoarele zile

Lucrările la Podul Mare din Cişmigiu vor fi finalizate în următoarele zile

În următoarele zile finalizăm lucrările la Podul Mare din Cişmigiu, prima reabilitare de la construcţia sa, în urmă cu peste 100 de ani. Această lucrare este o dovadă că Primăria Municipiului Bucureşti are capacitatea de a duce la bun sfârşit lucrări de refacere a patrimoniului cultural al oraşului la standarde înalte de calitate, încadrându-se în termenul şi bugetul propus”, anunţă pe Facebook Horia Tomescu.

El afirmă că bucureştenii „merită să vadă în sfârşit că se poate şi altfel, fără hoţie şi fără lucruri de mântuială la preţ de lux”.

De acum, ţine de noi să protejăm lucrurile frumoase pe care oraşul nostru le oferă, pentru a ne bucura de ele şi a le păstra şi pentru generaţiile de după noi”, încheie viceprimarul Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici