Lukaşenko ameninţă cu Apocalipsa: avem zeci de focoase nucleare ruseşti şi suntem gata să le folosim

„Câteva zeci” de focoase nucleare ruseşti au fost deja desfăşurate în Belarus, aşa cum a anunţat astăzi preşedintele Alexander Lukaşenko, citat de Tass.

2525 afișări
Imaginea articolului Lukaşenko ameninţă cu Apocalipsa: avem zeci de focoase nucleare ruseşti şi suntem gata să le folosim

Lukaşenko ameninţă cu Apocalipsa: avem zeci de focoase nucleare ruseşti şi suntem gata să le folosim

În cazul unui atac asupra Belarusului, Minsk şi Moscova vor răspunde imediat cu toate tipurile de arme, a adăugat Lukaşenko, relatează Ria Novosti.

Preşedintele a mai spus că 120.000 de soldaţi ucraineni sunt masaţi la graniţa cu Belarus şi că există o „probabilitate mare de provocări armate din partea unităţilor ucrainene care ar putea duce la o escaladare cu incidente la frontieră”. 

Tass l-a citat pe Lukaşenko spunând că ar putea avea loc o „Apocalipsă”, dacă Rusia ar folosi arme nucleare ca răzbunare pentru acţiunile occidentale.

Rusia a avertizat în mod repetat că sprijinul occidental pentru Ucraina ar putea duce la un conflict nuclear.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici