Lukaşenko: Bieloruşii îi susţin pe fraţii ruşi

În timp ce preşedintele Rusiei n-a avut pe nimeni alături de Crăciunul ortodox, omologul bielorus a trimis un mesaj de susţinere pentru Kremlin.

1734 afișări
Imaginea articolului Lukaşenko: Bieloruşii îi susţin pe fraţii ruşi

Lukaşenko: Bieloruşii îi susţin pe fraţii ruşi

„Nu ne ajutăm doar pe fraţii noştri ruşi. Dar să nu uităm de ucraineni”, a spus astăzi preşedintele Belarusiei, Aleksandr Lukaşenko, revenind la retorica sa tradiţională.

„Aproximativ o mie de oameni care au fugit de război anul trecut au găsit o cazare stabilă şi un refugiu în ţara noastră”, a spus el, în ziua de Crăciun ortodox. „Voi face tot posibilul, pentru ca bieloruşii să trăiască în pace, căldură şi linişte şi să-şi amintească marea valoare a păcii”, a mai spus acesta.

De Crăciunul ortodox, în care a dictat o încetare a focului, armistiţiu nerespectat de către niciuna dintre părţi, preşedintele rus Vladimir Putin, prietenul lui Lukaşenko, a fost singur.

Propaganda rusă l-a prezintat la slujbă singur, în altarul instalat în incinta Kremlinului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici