Luminile de sărbători în Capitală vor fi aprinse pe 5 decembrie

Primarul general al Capitalei, sorin Oprescu, a declarat, joi, că luminile de sărbători vor fi aprinse în Capitală pe 5 decembrie, în ajun de Moş Nicolae şi a promis bucureştenilor foarte multe surprize, care însă vor ţine cont de bugetul de austeritate.

137 afișări
Imaginea articolului Luminile de sărbători în Capitală vor fi aprinse pe 5 decembrie

Luminile de sărbători în Capitală vor fi aprinse pe 5 decembrie (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Pe 5 decembrie, în ajun de Moş Nicolae, vom aprinde luminile în Capitală. Promit bucureştenilor foarte multe surprize, însă dacă acestea sunt neplăcute, nu sunt de la mine", a explicat Sorin Oprescu întrebat ce pregăteşte municipalitatea pentru sărbătorilor de iarnă.

Potrivit edilului şef, municipalitatea va încerca "să păstreze o normalitate în condiţiile unui buget de austeritate".

"Susţin ideea de a avea o viaţă normală, atât cât se poate, având în vedere că de la o zi la alta apar alte şi alte probleme", a spus Oprescu.

Primarul Capitalei nu a dat detalii despre programul sărbătorilor de iarnă organizate de municipalitate, spunând doar că acesta va fi anunţat înainte de începerea efectivă a sărbătorilor.

Întrebat despre evenimentele care vor fi organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României, Oprescu a spus că "municipalitatea se încadrează în cadrul festiv organizat la nivel naţional", principalul scop fiind ca oraşul să fie curat şi aranjat cu ocazia acestei zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici