Luminiţe de Paşte, pe bulevardul central din Iaşi. Ornamentele înfăţişează ghiocei şi fluturi

Primăria Iaşi montează pentru prima dată de Paşte decoraţiuni luminoase pe bulevardul central al oraşului, dar şi în Copou, înfăţişând ghiocei şi fluturi, costul celor 50 de ornamente ridicându-se la 20.000 de lei.

244 afișări
Imaginea articolului Luminiţe de Paşte, pe bulevardul central din Iaşi. Ornamentele înfăţişează ghiocei şi fluturi

Luminiţe de Paşte, pe bulevardul central din Iaşi: "Ornamentele înfăţişează ghiocei şi fluturi" (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Viceprimarul Iaşiului Mihai Chirica a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că municipalitatea a început deja instalarea unor ornamente luminoase pe bulevardul Ştefan cel Mare din centrul municipiului.

"Sunt ornamente de primăvară pe care le montăm cu ocazia sărbătorilor de Paşte. Va fi pus câte un astfel de ornament pe fiecare stâlp. În total sunt 50 de ornamente, costul fiecăruia fiind de 400 de lei. Decoraţiunile înfăţişează ghiocei şi fluturi", a afirmat viceprimarul Mihai Chirica.

Ornamente de acest gen vor fi montate şi în Piaţa Unirii, şi în parcul Copou.

În cursul acestei săptămâni, primăria intenţionează să le pună în funcţiune.

Este pentru prima dată când de Paşte la Iaşi sunt montate ornamente luminoase în oraş. Până acum, astfel de decoraţiuni erau montate pe străzile principale ale oraşului doar cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici