Vremea va deveni geroasă în următoarele zile - VIDEO

Meteorologii au anunţat, luni dimineaţă, că în sudul, în centrul ţării şi la munte va ninge şi vântul va sufla cu putere, iar vremea va deveni geroasă în următoarele zile.

57 afișări
Imaginea articolului Vremea va deveni geroasă în următoarele zile - VIDEO

Luni va ninge, vremea va deveni geroasă în următoarele zile (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Potrivit anunţului privind "fenomene meteorologice periculoase", postat pe site-ul Administraţiei Naţionale de Meterologie, în cursul zilei de luni va continua să ningă şi se va depune un strat de zăpadă consistent, atât în centrul şi sudul ţării, cât şi în zonele montane.

Spre seară şi noaptea, aria ninsorilor se va restrânge spre est. În Dobrogea şi la munte vântul va sufla cu putere.

În zilele următoare vremea va deveni geroasă.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici