Mafiot italian urmărit internaţional, prins la Curtea de Argeş

Un italian în vârstă de 42 de ani, urmărit internaţional sub acuzaţia de apartenenţă la un grup mafiot şi trafic de droguri a fost prins, vineri, la Curtea de Argeş, de către judiciariştii poliţiei municipale, sprijiniţi de ofiţerii DIPI, informează Poliţia Română.

345 afișări
Imaginea articolului Mafiot italian urmărit internaţional, prins la Curtea de Argeş

Mafiot italian urmărit internaţional, prins la Curtea de Argeş (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Surse din rândul anchetatorilor au precizat, pentru MEDIAFAX, că italianul se numeşte Orazio Magri şi face parte dintr-o organizaţie mafiotă din oraşul sicilian Catania.

"Pe numele bărbatului, autorităţile italiene au introdus o alertă în Sistemul Informatic Schengen, în seara zile de 28 februarie a.c., fiind căutat în vederea arestării şi predării pentru apartenenţă la un grup mafiot şi trafic de droguri", se arată într-un comunicat emis de Poliţia Romnână.

În urma schimbului de date şi informaţii suplimentare prin intermediul Biroului Sirene al Poliţiei Române, suspectul, care folosea o identitate falsă, a fost prins în municipiul Curtea de Argeş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici