Mai multe persoane au jefuit o agenţie de jocuri de noroc din Galaţi

Mai multe persoane au jefuit, sâmbătă seară, o agenţie de jocuri de noroc din municipiul Galaţi, de unde au furat aproximativ 40.000 de lei, după ce au ameninţat cu un pistol şi cu o şurubelniţă şase persoane aflate în sediul respectiv.

36 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane au jefuit o agenţie de jocuri de noroc din Galaţi

Mai multe persoane au jefuit o agenţie de jocuri de noroc din Galaţi (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Cristina Tatulici, jaful a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de către administratorul agenţiei.

"La ora 20.50, prin 112, am fost sesizaţi că s-a produs un jaf la sediul unei agenţii de jocuri de noroc din Galaţi, apelul telefonic fiind făcut de către administratorul filialei. În momentul producerii jafului, în sediul societăţii respective se aflau şase pesoane. Aceştia au avut însă declaraţii diferite în ceea ce priveşte numărul autorilor jafului, unii susţinând că au fost două, alţii trei sau chiar patru persoane. Hoţii purtau cagule şi au ameninţat cu un pistol şi cu o şurubelniţă, sustrăgând sumele de bani încasate din vânzarea taloanelor de joc. Reprezentanţii firmei susţin că este vorba despre 30.000 - 40.000 de lei. După producerea faptei, autorii au dispărut, fugind printre blocurile de locuinţe din zonă", a declarat Cristina Tatulici.

Potrivit sursei citate, sediul agenţiei este dotat cu camere de supraveghere video şi urmează să se verifice dacă au fost înregistrate imagini din timpul jafului.

La ora transmiterii acestei ştiri, o echipă de investigatori se află la faţa locului pentru cercetări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici