Mama Luizei, cealaltă fată dispărută în Caracal, despre răspunsul primit de la autorităţi: Au spus că poate a plecat cu un Făt-Frumos

Monica Georgeta Melencu a povestit, duminică, la Caracal, despre răspunsurile primite de la autorităţi, atunci când se ducea să întrebe dacă se mai ştie ceva de fiica ei, dispărută în 14 aprilie. Femeii i s-a spus că poate Luiza a plecat cu un Făt-Frumos, fata fiind majoră.

4465 afișări
Imaginea articolului Mama Luizei, cealaltă fată dispărută în Caracal, despre răspunsul primit de la autorităţi: Au spus că poate a plecat cu un Făt-Frumos

Mama Luizei, cealaltă fată dispărută în Caracal, despre răspunsul primit de la autorităţi: Au spus că poate a plecat cu un Făt-Frumos

Mama Luizei a dezvăluit, presei, că atunci când mergea să întrebe la poliţie şi DIICOT dacă se mai ştie ceva de fiica ei, dispărută în 14 aprilie, din Caracal, în condiţii similare cu Alexandra, i se spunea că, fiind majoră, poate a plecat cu un Făt-Frumos.

„Ţinând cont că are 18 ani spuneau că poate e plecată de bună voie. Acesta era răspunsul până acum. Trei luni de zile. În ultimul timp au spus că poate Luiza e plecată de bună voie. Răspunsul ăsta l-am tot primit, că Luiza e plecată cu un Făt-Frumos, asta au spus”, a spus Monica Georgeta Melencu, mama Luizei.

Întrebată dacă a vorbit în ultimele zile cu familia Alexandrei, mama Luizei a răspuns afirmativ.

„De patru luni de zile trăim de la o zi la alta. Am discutat alaltăieri (vineri – n.r.) puţin. Vă daţi seama, oamenii sunt distruşi. Sunt şi ei ca şi noi. Sperăm. În ţara asta atât ne mai rămâne, speranţa”, a mai spus Monica Georgeta Melencu.

Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în 14 aprilie, după ce a luat o maşină de ocazie să se întoarcă acasă, în localitatea Dioşti, judeţul Dolj. Fata fusese în Caracal, pentru a scoate banii trimişi de mama ei, care lucra în Anglia.

Atât în cazul ei, cât şi în cazul Alexandrei, un necunoscut a sunat la familie şi a anunţat că fetele sunt bine şi au decis să plece în străinătate, asa că nu trebuie căutate.

Taguri:
luiza,
alexandra,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici