Marcel Vela: Doi cetăţeni care au comis infracţiuni internaţionale, extrădaţi din România în SUA

Doi cetăţeni care au comis infracţiuni internaţionale vor fi extrădaţi din România în SUA. Unul dintre ei era capul unei reţele de trafic de persoane care acţiona în România, Mexic şi Statele Unite ale Americii, a anunţat, vineri, ministrul de Interne, Marcel Vela.

673 afișări
Imaginea articolului Marcel Vela: Doi cetăţeni care au comis infracţiuni internaţionale, extrădaţi din România în SUA

Marcel Vela: Doi cetăţeni care au comis infracţiuni internaţionale, extrădaţi din România în SUA

„Asistăm la un act ce ţine de extrădarea a doi cetăţeni capturaţi în România de forţele speciale ale Ministerului Afacerilor Interne, care au comis infracţiuni internaţionale. Este vorba despre un cetăţean din vârful unei reţele de trafic de persoane, în România, Mexic şi Stataele Unite ale Americii. Extrădarea vine după o decizie a Curţii de Apel Craiova”, a spus, vineri, Marcel Vela, prezent pe Aeroportul Internaţional Otopeni „Henri Coandă”, acolo unde are loc operaţiunea de extrădare a celor doi suspecţi de infracţiuni internaţionale.

Cea de-a doua persoană predată autorităţilor americane este un bărbat care ar fi comis infracţiuni informatice, cibernetice şi furt de identitate, la nivel internaţional.

„Această operaţiune are loc în colaborare cu Ministerul de Interne, Interopol şi tot ce înseamnă cooperare poliţienească internaţională. Oficialii dina Statele Unite ale Americii au venit pentru a-i prelua pe cei doi cetăţeni care au comis infracţiuni”, a mai spus Vela.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vela,
cooperare,
sua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici