Marian Oprişan a fost externat de la Institutul "C.C. Iliescu" din Capitală

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Marian Oprişan, a fost externat, luni după-amiază, de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Bucureşti, unde fusese adus în urmă cu trei zile pentru investigaţii de rutină, în urma unei tahicardii.

208 afișări
Imaginea articolului Marian Oprişan a fost externat de la Institutul "C.C. Iliescu" din Capitală

Marian Oprişan (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Marian Oprişan a fost externat, luni, în jurul orei 14.00, de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Capitală.

"În urma efectuării acestor investigaţii, medicii cardiologi au concluzionat că starea de sănătate a lui Marian Oprişan este bună. În consecinţă, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea îşi va relua activitatea în cel mai scurt timp", se arată într-un comunicat remis presei de Biroul de presă al CJ Vrancea.

Marian Oprişan a fost internat, joi după-amiază, la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, în uma unei tahicardii. Vineri, Oprişan a fost adus la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Bucureşti, pentru continuarea investigaţiilor medicale.

"Pacientul va fi supus unor investigaţii de rutină. El a ajuns în Capitală din cauza unei tahicardii, adică accelerare a frecvenţei bătăilor inimii la peste 90 de pulsaţii pe minut. Ritmul cardiac normal variază, la majoritatea subiecţilor, între 60 şi 90 de pulsaţii pe minut, cu o medie de 70 până la 80", declarau, vineri, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici