Mărturiile pacienţilor de la Matei Balş. Printre ei era internat şi Toni Grecu. Ce spune soţia sa

  • 4 persoane au decedat în urma incendiului care a izbucnit vineri la Matei Balş.
  • 55 de persoane au fost relocate în spital după ce 4 saloane au fost distruse de foc.
  • Un coleg de la Aleph News ne-a mărturisit cum a trăit clipele de coşmar.
14669 afișări
Imaginea articolului Mărturiile pacienţilor de la Matei Balş. Printre ei era internat şi Toni Grecu. Ce spune soţia sa

Mărturiile pacienţilor de la Matei Balş. Printre ei era internat şi Toni Grecu. Ce spune soţia sa

Patru persoane şi-au pierdut viaţa vineri dimineaţă într-un incendiu devastator la Matei Balş. Alţe 102 au fost evacuate şi au trecut prin momente de groază.
 
Un pacient de la Matei Balş ne-a povestit prin ce a trecut. Din fericire, se află printre cei care au fost relocaţi în spital, fără să aibă de suferit din cauza incendiului.
 
„Singurul lucru pe care l-am auzit a fost <<Rămâneţi în cameră>>, când a început să se întindă fumul, după aceea a fost explozia, s-a stins lumina, s-a oprit oxigenul la eram legat şi s-a făcut linişte, minte în şir se auzeau doar pompierii la parter. Nimeni nu spunea <<Staţi liniştiţi, venim să vă scoatem>> sau ceva, să ştii că nu te-au părăsit acolo”.
 
Şi Toni Grecu se afla la spitalul Matei Balş în momentul incendiului. Din fericirea, starea acestuia este una bună. El a fost mutat la alt spital.
 
„A fost evacuat imediat. A fost transferat la spitalul Sfântul Pantelimon. Bineînţeles că la transfer a avut de suferit, dar este bine. Înţeleg că n-ar fi fost afectat de fum din primele semne. Este sub supraveghere. Am vorbit cu el la telefon, se simte mai bine acum”, a declarat Cristina Grecu.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici