Video Maşină de poliţie, filmată în timp ce face o manevră interzisă într-o intersecţie

Un poliţist, aflat la volanul unei maşini de serviciu, a fost filmat în timp ce face o manevră interzisă într-o intersecţie din oraşul Galaţi. Imaginile au fost obţinute cu ajutorul unei camere video de la bordul unei maşini.

2601 afișări

Maşina de poliţie a fost filmată în timp ce traversează o mare intersecţie din oraşul Galaţi. Imaginile, filmate în urmă cu câteva zile şi postate duminică pe Facebook, au fost obţinute cu ajutorul unei camere video de la bordul unei maşini.

Maşina de poliţie se află, într-o intersecţie, pe banda din mijloc şi, în loc să meargă înainte, aşa cum este reglementată circulaţia în zonă, virează la stânga în mijlocul intersecţiei.

Şoferul maşinii de poliţie încalcă astfel prevederile Codului Rutier, care reglementează regulile privind circulaţia pe benzi, şi poate fi sancţionat, potrivit legii, cu 6 sau 8 puncte şi cu o amendă cuprinsă între 870 şi 1.160 de lei.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Galaţi nu au putut fi contactaţi pentru a spune dacă vor deschide o anchetă şi ce riscă poliţistul care a încălcat Codul Rutier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici