Măsura ingenioasă prin care Germania vrea să salveze lumea: a băgat clima la jocurile de noroc

Nemţii vor să protejeze planeta cu ajutorul ClimaClic.

3231 afișări
Imaginea articolului Măsura ingenioasă prin care Germania vrea să salveze lumea: a băgat clima la jocurile de noroc

Măsura ingenioasă prin care Germania vrea să salveze lumea: au băgat clima la jocurile de noroc

Într-o perioadă în care Europa se sufocă de căldură sub presiunea celor 40 de grade Celsius care se înregistrează în multe ţări de pe continent, iar unele zone se confruntă şi cu incendii de vegetaţie, Ministerul de Interne şi Sport din Renania-Palatinat, un land din sud-vestul Germaniei, a eliberat autorizaţia pentru organizarea şi implementarea loteriei climatice „ClimaClic”.

În calitate de organizator non-profit cu sediul în Offenburg, prima loterie naţională pentru climă se angajează pentru a ajuta la un viitor durabil şi sigur. Cu ClimaClic, prima loterie germană pentru climă care se va desfăşura în toată Republica Federală, populaţiei i se oferă posibilitatea de a contribui la protecţia planetei.

Prin participarea la loteria climatică, jucătorul are posibilitatea de a câştiga premii atractive în bani, pe de o parte, şi, pe de altă parte, de a contribui la protecţia climei cu fiecare bilet de loterie. Cu loteria ClimaClic, clientul decide independent ce proiect de climă durabil să susţină.

În calitate de organizator, ClimaClic gGmbH are acces la un partener cu experienţă pe piaţa loteriei, prin intermediul companiei Burda Direct GmbH, care operează loteria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici