Măsurile de intervenţie medicală de urgenţă, discutate între oficiali Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Ministerul Sănătăţii

Secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Petre Tobă, şi subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, au discutat marţi despre modul cum se va asigura intervenţia medicală de urgenţă în contextul desfăşurării finalei Europe League, în 9 mai, la Bucureşti.

143 afișări
Imaginea articolului Măsurile de intervenţie medicală de urgenţă, discutate între oficiali Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Ministerul Sănătăţii

Măsurile de intervenţie medicală de urgenţă, discutate între oficiali Ministerul Administraţiei şi Internelor şi Ministerul Sănătăţii

La întâlnire au participat reprezentanţi ai Primăriei Capitalei, ai Direcţiei Medicale de Sănătate Publică, ai Serviciului de Ambulanţă - Bucureşti, precum şi reprezentanţii structurilor MAI cu responsabilităţi în asigurarea liniştii şi ordinii publice pe durata desfăşurării evenimentului sportiv.

În cadrul şedinţei comune au fost stabilite principalele măsuri preventive pe linie medicală, precum şi modalităţile de intervenţie în sistem integrat în situaţii de urgenţă.

Secretarul de stat Petre Tobă a subliniat importanţa asigurării unei bune coordonări a măsurilor dispuse în sistem integrat pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică pe durata evenimentului sportiv, dar şi necesitatea unei bune colaborări între structurile cu atribuţii în domeniul ordinii publice.

În cadrul întâlnirii de astăzi, şeful Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică a propus ca, în perioada următoare, să se desfăşoare un exerciţiu comun la care să participe reprezentanţii structurilor de ordine publică, precum şi cei ai structurilor de asigurare a intervenţiei medicale.

Finala UEFA Europa League se va juca pe Stadionul Naţional din Bucureşti, în 9 Mai 2012, la ora 21.45

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici