Măsurile privind şomajul tehnic au fost prelungite de autorităţi

Guvernul Ciucă a decis să prelungească măsurile privitoare la şomajul tehnic aplicate în timpul pandemiei. Acestea sunt adoptate în şedinţade miercuri a cabinetului.

223 afișări
Imaginea articolului Măsurile privind şomajul tehnic au fost prelungite de autorităţi

Măsurile privind şomajul tehnic au fost prelungite de autorităţi

Potrivit premierului Nicolae Ciucă, decizia a fost luată ca urmare a crizei de pe piaţa energiei şi a războiului din Ucraina.

„Vom adopta un act normativ prin care vom continua să protejăm economia şi locurile de muncă”, a spus Nicolae Ciucă, înainte de şedinţa de Guvern.

Premierul a explicat că indemnizaţia lunară va fi similară celei plătite în timpul pandemiei.

„Vom asigura o indemnizaţie lunară similară celei plătite în perioada pandemiei, 75% din salariul de bază”, a adăugat Ciucă.

Şedinţa de Guvern are loc miercuri la Palatul Victoria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
guvern,
şomaj tehnic,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici