Mazăre: Medicii români m-au burduşit cu antibiotice, în Germania mi s-a spus că nu am nimic

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, afirmă că medicii români l-au "burduşit" cu antibiotice o lună şi jumătate, suspectându-l de o infecţie la prostată, şi i-au interzis să mai facă sport, apoi a mers la consultaţii în Germania, unde doctorii i-au spus că nu are nimic.

2234 afișări
Imaginea articolului Mazăre: Medicii români m-au burduşit cu antibiotice, în Germania mi s-a spus că nu am nimic

Radu Mazăre (Imagine: Cristi Cimpoes/ Mediafax Foto)

"Medicii români mi-au spus că am nu ştiu ce infecţie prostatică şi m-au burduşit cu antibiotice o lună şi jumătate. Ultimul mi-a zis «îţi dau nişte antibiotice, dar nu poţi să mai faci sport că îţi rupi încheieturile». M-am urcat în avion, m-am dus în Germania. Ştiţi ce mi-a zis neamţul? «Bea apă şi du-te acasă». «Dar, doctore, în România, medicamente...». «Bea apă şi du-te acasă că nu ai nimic», a afirmat Radu MRadu Mazăre, la finalul şedinţei Consiliului Local.

Întrebat dacă şi în cazul preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicușor Constantinescu, este o situaţie similară, Radu Mazăre a spus că acesta are probleme de sănătate serioase.

"La Nicu situaţia e serioasă, e într-un tratament, nu mă puneţi să vorbesc despre o chestiune personală a omului, e o chestiune gravă. Ştiţi că s-a întors din America, a intrat într-un tratament, a fost în mai multe centre medicale acolo în America, nu mă puneţi să vorbesc despre o problemă de sănătate a omului, e o chestiune intimă, despre care el spune cât vrea şi cât consideră de cuviinţă. Dar v-am spus că are o chestiune gravă, să dea Dumnezeu să reuşească să o depăşească", a adăugat Radu Mazăre.

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, cercetat de DNA pentru şase infracţiuni de abuz în serviciu, s-a aflat în ultima săptămână în Statele Unite ale Americii pentru investigaţii medicale, el spunând că are o afecţiune gravă pentru care s-a tratat la mai multe clinici din străinătate. Nicuşor Constantinescu s-a întors vineri din SUA, în condiţiile în care sâmbătă a intrat în vigoare interdicţia de a părăsi ţara, impusă de procurorii DNA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici