Medicul epidemiolog de la Spitalul de Oftalmologie din Capitală s-a sinucis

Medicul epidemiolog Vasile Velea de la Spitalul Clinic de Urgenţă de Oftalmologie Bucureşti a murit, miercuri dimineaţă, după ce s-a aruncat de la etajul şapte al unităţii sanitare în care lucra, anchetatorii găsind un bilet lăsat de acesta înainte de a se sinucide.

116 afișări
Imaginea articolului Medicul epidemiolog de la Spitalul de Oftalmologie din Capitală s-a sinucis

Medicul epidemiolog de la Spitalul de Oftalmologie din Capitală s-a sinucis

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că medicul de la Spitalul de Oftalmologie s-a aruncat de la etajul şapte al unităţii sanitare în jurul orei 8.00, la faţa locului fiind anchetatori de la Secţia 1.

Ciocan a precizat că anchetatorii au găsit un bilet lăsat de medic înainte de a se arunca de la etaj.

Vasile Velea avea 63 de ani şi lucra în Spitalul de Oftalmologie din Capitală de mai mulţi ani, iar soţia lui este tot medic, la Spitalul Elias.

Vestea i-a surprins pe apropiaţii lui Vasile Velea, aceştia susţinând că medicul ar fi suferit o depresie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici