Meditaţii pentru copii în cadrul programului "Şcoala după şcoală"

Unităţile de învăţământ, prin decizia consiliului de administraţie, pot să-şi extindă activităţile cu elevii după orele de curs, prin programe de tip "Şcoala după şcoală", asigurând, timp de maximum 8 ore, condiţii de învăţare, recreere, sport, supraveghere şi protecţia propriilor elevi/preşcolari.

1237 afișări
Imaginea articolului Meditaţii pentru copii în cadrul programului "Şcoala după şcoală"

Meditaţii pentru copii în cadrul programului "Şcoala după şcoală" (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Proiectul Legii educaţiei naţionale prevede că acest program poate fi realizat în parteneriat cu reprezentanţii părinţilor.

Prin "Şcoala după şcoală", se oferă activităţi de învăţare remedială pentru cei cu deficienţe de învăţare, activităţi de meditaţii pentru consolidarea cunoştinţelor dobândite sau de accelerare a învăţării pentru copiii supradotaţi.

Programele de tip "Şcoala după şcoală" pot fi finanţate de către Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, printr-un program naţional, care va stabili şi metodologia prin care unităţile de învăţământ şi autorităţile locale asigură condiţiile necesare pentru servirea mesei, activităţi recreative şi de învăţare, inclusiv normarea personalului implicat.

Programele tip "Şcoală după şcoală" sau părţi ale acestora se pot realiza pe bază de taxe, conform deciziei consiliului de administraţie şi a comitetelor reprezentative ale părinţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici