Mehedinţi: Cetăţean bulgar depistat cu peste 180 de grame de cocaină în Vama Porţile de Fier II

Un cetăţean bulgar, în vârstă de 46 de ani, a fost depistat de către poliţiştii de frontieră mehedinţeni, în timp ce transporta prin Vama Porţile de Fier II aproape 180 de grame de cocaină, acesta fiind cercetat pentru trafic internaţional de droguri de mare risc.

124 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Cetăţean bulgar depistat cu peste 180 de grame de cocaină în Vama Porţile de Fier II

Mehedinţi: Cetăţean bulgar depistat cu peste 180 de grame de cocaină în Vama Porţile de Fier II (Imagine: Aleksandar Djorovic/ Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Sectorului Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, comisar şef Valeriu Pera, cantitatea de cocaină era ascunsă în sertarul uneia din cele trei rulote transportate pe o platformă ce aparţinea cetăţeanului bulgar care s-a prezentat în punctul de trecere a frontiere.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, s-a prezentat în punctul de trecere a frontierei Porţile de Fier II, sâmbătă după-amiază, declarând la control că a cumpărat rulotele din Olanda şi că intenţiona să le vândă în Bulgaria, dar că nu ştia despre cantitatea de cocaină găsită în sertarul uneia dintre rulote.

"La controlul amănunţit efectuat de către echipa de control asupra rulotelor s-au găsit ascunse şi nedeclarate în sertarele mobilierului uneia dintre ele patru pungi de plastic transparente care conţineau un praf de culoare albă. Verificările efectuate cu trusa narcotest au stabilit că substanţa găsită asupra cetăţeanului bulgar a reacţionat pozitiv la cocaină", a declarat, duminică, Valeriu Pera.

Cantitatea de 187,25 grame de substanţă susceptibilă a fi cocaină a fost predată de către autorităţile de frontieră Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi.

Cetăţeanul bulgar este cercetat pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, iar dacă va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea între zece şi 20 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici