Mehedinţi: Două persoane, rănite grav într-un accident în care au fost implicate patru autovehicule

Circulaţia a fost blocată, vineri dimineaţă, timp de aproximativ două ore, pe DN 6, în zona Porţile de Fier, în urma unui accident în lanţ în care au fost implicate patru autovehicule, două persoane fiind rănite grav.

353 afișări
Imaginea articolului Mehedinţi: Două persoane, rănite grav într-un accident în care au fost implicate patru autovehicule

Mehedinţi: Două persoane, rănite grav într-un accident în care au fost implicate patru autovehicule (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs vineri dimineaţă, în jurul orei 04.30, în judeţul Mehedinţi, în zona Porţile de Fier, după ce un tir care circula dinspre Orşova către Drobeta Turnu Severin a lovit o autoutilitară şi un autoturism care aşteptau la un semafor amplasat pentru semnalizarea lucrărilor din carosabil.

Potrivit martorilor, în urma coliziunii atât autoutilitara, cât şi autoturismul au fost proiectate pe contrasens şi s-au izbit de un alt tir care cirula regulamentar din sens opus.

În urma impactului, o femeie şi un bărbat în vârstă de 43 de ani au rămas încarceraţi şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi.

Potrivit plutonierului major Alexandru Preda din cadrul ISU Mehedinţi, bărbatul în vârstă de 43 de ani se afla la volanul autoturismului, iar femeia se afla pe scaunul din dreapta, ambii fiind scoşi de pompieri dintre fiarele contorsionate şi preluate de medicii de la Ambulanţă, fiind transportaţi la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Medicul Eleodor Mihuţ de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi a declarat că bărbatul este în stare critică, având multiple traumatisme la coloană şi bazin, care îi pun viaţa în pericol, în timp ce femeia este în stare stabilă.

În urma accidentului circulaţia a fost blocată timp de peste două ore, cozile de maşini depăşind doi kilometri pe ambele sensuri de mers, în zona Porţile de Fier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici