Mesajul militarilor români din Afganistan pentru Simona Halep - VIDEO

Militarii Batalionului 20 Infanterie Dolj - "Scorpionii Negri" s-au fotografiat în Afganistan cu două banere de susţinere pentru Simona Halep în finala de la Roland Garros, imaginea fiind postată ulterior pe pagina de facebook a Ministerului Apărării Naţionale.

1243 afișări
Imaginea articolului Mesajul militarilor români din Afganistan pentru Simona Halep - VIDEO

Mesajul militarilor români din Afganistan pentru Simona Halep

"Scorpionii Negri se mândresc cu rezultatele de excepţie ale Simonei Halep şi sunt alături de campioana noastră în finala de la Roland Garros", este textul care însoţeşte fotografia soldaţilor.

Militarii au apărut în fotografie făcând gestul victoriei cu braţele ridicate şi purtând două banere pe care sunt scrise mesajele: "Scorpionii negrii sunt alături de Simona Halep" şi "Victorie Halep!".

 

Jucătoarea Simona Halep, locul 4 WTA şi a patra favorită, a învins-o, joi, scor 6-2, 7-6 (4), pe germanca Andrea Petkovici (27 WTA), şi s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros, devenind prima sportivă din România ce ajunge în ultimul act a acestei competiţii după 34 de ani.

Calificarea în finala Grand Slamului de la Paris, fază în care va juca, sâmbătă, cu rusoiaca Maria Şarapova, o va propulsa pe Halep pe locul 3 WTA, după americanca Serena Williams şi chinezoaica Na Li.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici