Mesajul #REZIST, proiectat pe clădirea Muzeului de Artă în timpul Spotlight. Poliţia l-a dus la secţie şi l-a amendat pe cel bănuit pentru acest gest - FOTO autentic

Mesajul #rezist a fost proiectat, vineri, pe clădirea Muzeului de Artă, în timpul festivalului Spotlight, poliţia identificându-l pe cel care făcea proiecţia la o terasă de la etajul 8 al unei clădiri din zonă. Conform poliţiştilor, bărbatul a avut un limbaj injurios şi a fost sancţionat.

2027 afișări
Imaginea articolului Mesajul #REZIST, proiectat pe clădirea Muzeului de Artă în timpul Spotlight. Poliţia l-a dus la secţie şi l-a amendat pe cel bănuit pentru acest gest - FOTO autentic

Mesajul #rezist a fost proiectat pe clădirea Muzeului de Artă în timpul Spotlight. Un bărbat amendat

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că vineri seară, în jurul orei 22.00, au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 că pe clădirea Muzeului de Artă sunt proiectate imagini.

La fata locului au mers poliţişti ai Secţiei 3 de Poliţie, care au identificat, pe terasa de la etajul 8 al unei clădiri din apropierea muzeului, un bărbat care realiza proiecţia.

Conform agenţilor, deoarece bărbatul a refuzat să se legitimeze şi a avut un limbaj injurios, a fost imobilizat, condus la secţia de poliţie, unde, după ce a fost identificat, a fost sancţionat contravenţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici