Mesajul unui comisar OPC, internat la Braşov cu coronavirus: Bolnavii Covid 19 primesc mâncare „suspectă”

  • Sorin Susanu, comisarul OPC din Regiunea Centru, este internat la spitalul de boli infecţioase din Braşov unde e tratat de Covid 19
  • Pacientul a postat pe facebook o fotografie cu micul dejun: şuncă ce ridică semne de întrebare din punct de vedere organoleptic
  • Sorin susţine că mâncarea este din ce în ce mai proastă pe zi ce trece şi le poate agrava starea de sănătate pacienţilor
  • Firma care duce mâncarea spune însă că totul a fost proaspăt şi conform cerinţelor medicilor de la spital
11316 afișări
Imaginea articolului Mesajul unui comisar OPC, internat la Braşov cu coronavirus: Bolnavii Covid 19 primesc mâncare „suspectă”

Mesajul unui comisarul OPC, internat la Braşov cu coronavirus: Bolnavii Covid 19 primesc mâncare „suspectă”

Sorin Susanu, şeful Corpului de Control al ANPC şi al Protecţiei Consumatorului Braşov, a postat pe pagina sa de facebook o fotografie cu şunca primită la micul dejun despre care spune că nu arată prea .. savuros. În calitate de pacient pacient, Sorin susţine că mâncarea este din ce în ce mai proastă pe zi ce trece. Bolnavi fiind, pacienţii ar avea nevoie de produse hrănitoare, care să le întărească organismul. 

„Probabil defect profesional..... de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internaţi in Spitalul de Boli Infecţioase Brasov a devenit mult mai proastă decât era în urmă cu ceva timp (zile). Discutăm despre calitate care trebuie sa fie la standarde maxime in astfel de situaţii. Ar fi păcat ca efortul susţinut al doctorilor si cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienţii sa fie umbrit de posibile produse neconforme care in mod clar ar agrava starea medicală si aşa precară in care se afla pacienţii de aici. Am sa ataşez o poza cu „şunca” care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Ma voi implica pentru binele pacienţilor cu tot ceea ce pot”, a scris Sorin Susanu.

Firma care duce mâncarea susţine însă că e vorba de şuncă de pui proaspătă, fără coloranţi, achiziţionată cu o zi înainte şi livrată la prima oră la spital. Firma trebuie să se încadreze în 10 lei de pacient pentru mâncarea pe o zi întreagă şi livrează produsele în funcţie de cerinţe medicilor şi nutriţioniştilor care se ocupa de bolnavi.  
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici