Video Meteo #azi, 11 martie: Temperaturi în scădere uşoară, ploi în averse

Săptămâna debutează cu temperaturi ridicate în sudul şi estul ţării, maximele în scădere în restul teritoriului, informează ANM.

307 afișări

ÎN BUCUREŞTI

Vremea va fi în continuare deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri spre searã şi noaptea, când temporar va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri ziua. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 3...4 grade.

ÎN ŢARĂ

Deşi valorile termice vor fi în uşoarã scãdere faţã de ziua precedentã, vremea se va menţine caldã pentru aceastã datã, chiar deosebit de caldã în regiunile sudice şi estice. Cerul va avea înnorãri şi vor fi precipitaţii, predominant ploi, pe arii extinse în jumãtatea de sud a ţãrii, unde cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi local în restul teritoriului. La munte vor fi mai ales ninsori. Îndeosebi în cursul zilei, vântul va avea intensificãri la munte, cu viteze mai mari pe creste, spulberând zãpada, iar local şi la cote mai reduse şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 şi 19 grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 7 grade.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici