Metrorex anunţă că circulaţia pe bulevardele Eroilor şi Eroii Sanitari va fi reluată astăzi, 21 martie 2016, de la ora 16:00

Metrorex a anunţat, luni, că circulaţia pe bulevardele Eroilor şi Eroii Sanitari va fi reluată, după ora 16, după ce lucrările de punere în siguranţă a zonei au fost efectuate.

809 afișări
Imaginea articolului Metrorex anunţă că circulaţia pe bulevardele Eroilor şi Eroii Sanitari va fi reluată astăzi, 21 martie 2016, de la ora 16:00

Metrorex anunţă că circulaţia pe bulevardele Eroilor şi Eroii Sanitari poate fi reluată (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat "circulaţia rutieră va putea fi reluată pe bd. Eroilor şi bd. Eroii Sanitari, între Splaiul Independenţei şi Facultatea de Medicină Carol Davila".

"Metrorex, în calitate de beneficiar al lucrărilor aferente Magistralei 5 de metrou, informează publicul despre redeschiderea astăzi, 21 martie 2016, la ora 16:00, a circulaţiei rutiere pentru transportul în comun şi pentru autovehiculele cu sarcina pe osie mai mică de 3.5 tf., între Splaiul Independenţei şi Facultatea de Medicină Carol Davila, pe bd. Eroilor şi bd. Eroii Sanitari", informează Metrorex.

Metrorex mai informează că "lucrările dispuse prin documentaţiile tehnice de consolidare, de refacerea sistemului rutier şi a trotuarelor, de iluminat public, marcaje şi semaforizare, pentru redarea traficului rutier pe bd. Eroii Sanitari" au fost executate.

La sfârşitul anului trecut, pe 12 decembrie, din cauza lucrărilor executate la tunelurile de metrou, pentru amenajarea viitoarei Magistrale 5 din zona Eroilor, asfaltul s-a lăsat cu câţiva centimetri, 14 persoane fiind evacuate din case şi cazate la un hotel din Capitală.

Reprezentanţii Metrorex explicau atunci că incidentul s-a petrecut din cauza rupturii unui puţ de epuisment, o structură amenajată în subteran, pe traseul magistralei funcţionale din zona Eroilor, ca parte a dispozitivului de evacuare a apei din pânza freatică.

Pe 29 februarie, la două luni şi jumătate de la incident, oamenii evacuaţi din casele aflate în zona Eroilor s-au reîntors în locuinţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici