Metroul ar putea fi blocat oricând, din cauza posibilelor restructurări

  • Ion Rădoi spune că 1.700 de posturi vor fi restructurate la metrou.
  • Şeful USLM spune că angajaţii vor bloca iarăşi metroul în caz de restructurări.
  • Directorul Metrorex spune că nu a planificat niciun fel de restructurări.
1349 afișări
Imaginea articolului Metroul ar putea fi blocat oricând, din cauza posibilelor restructurări

Metroul ar putea fi blocat oricând, din cauza posibilelor restructurări

Când toată lumea credea că a scăpat de eventualele blocaje ale metroului generate de sindicalişii USLM, aceştia iau în calcul un nou blocaj în subteran dacă Metrorex se va apuca de restructurări sau dacă Ministerul Transporturilor nu le va oferi angajaţilor de la metrou măririle de salarii negociate anterior.

„Avem nevoie de o suplimentare de 1.000 de locuri de muncă, iar dumnealor, în necunoştinţă de cauză, zic „Domnule, trebuie să facem o disponibilizare de 1.700 de locuri. Şi dacă ajungem la CEDO nu o să cedăm. De data aceasta nu avem de-a face cu o grevă. Sindicatul nu s-a implicat. A fost oprirea voluntară a lucrului, care se poate întâmpla oricând, şi azi, şi mâine şi poimâine”, a declarat Ion Rădoi, preşedinte USLM.

Directorul Metrorex, Ştefan Paraschiv, spune, pe de altă parte, că nu sunt planificate restructurări în cadrul companiei.

„Nu am cunoştinţă despre aceste cifre. (Ion Rădoi n.r.) poate să spună orice”, a spus Ştefan Paraschiv, director Metrorex.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici