Metroul va circula toată noaptea de Paşte

Metroul va circula, în noapte de Paşte (4 spre 5 mai), la un interval de circa 10 de minute, între orele 23.00 - 1.00, şi la un interval de 20 de minute, între orele 1.00 - 5.00, având un program special în perioada 1 - 6 mai, informează Metrorex.

141 afișări
Imaginea articolului Metroul va circula toată noaptea de Paşte

Metroul va circula toată noaptea de Paşte (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

În zilele nelucrătoare (sâmbătă şi duminică) şi în perioada sărbătorilor pascale (1- 6 mai 2013) metroul va circula în regim specific zilelor de sărbătoare.

Astfel, trenurile vor circula la un interval de 8 - 10 minute, pe toate cele patru magistrale: Pantelimon - Dristor 2, Preciziei - Anghel Saligny, Berceni - Pipera şi Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu.

În funcţie de numărul călătorilor înregistraţi, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pentru micşorarea intervalului de succesiune dintre trenuri, în scopul satisfacerii în condiţii optime a cererii de transport cu metroul în această perioadă, se mai arată în comunicatul companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici