VIDEO | Mihai Chirica a mai făcut o gafă: „Analfabetismul să nu plece niciodată din oraşul nostru". Reacţia primarului din Iaşi

  • Primarul Iaşului a mai făcut o gafă, într-un discurs public, imediat după depunerea candidaturilor
  • Chirica a explicat că vrea "un sistem educativ de prim rang" şi a continuat să spună că "analfabetismul să nu plece niciodată din oraşul nostru ( n.r. Iaşi )"
  • Dându-şi seama de greşeala făcută, acesta a recţionat pe pagina sa de Facebook, spunând că a scos un "porumbel"
3056 afișări
Primarul Iaşului a mai făcut o gafă, imediat după depunderea candidaturii pentru un nou mandat. Într-o declaraţie de presă, Chirica a spus că îşi doreşte ca "analfabetismul să rămână în oraşul nostru ( n.r. Iaşi ), în contextul în care vorbea despre planurile sale şi ale echipei sale pentru capitala Moldovei. 
 
„Vom continua proiectele noastre, să ne dezvoltăm, să promovăm un mediu curat, să aducem cât mai multe zâmbete pe feţele copiilor noştri, să le facem un sistem educativ de prim rang, iar analfabetismul să nu plece niciodată din oraşul nostru, ci dimpotrivă, să rămânem un exemplu pentru ţară prin rezultatele pe care în patru ani le-am avut, an de an stând în topurile naţionale cu copiii noştri”, a spus MIhai Chirica.
 
Miercuri, edilul a reacţionat pe pagina sa de Facebook, spunând că a scos un "prorumbel" şi că s-a amuzat şi el de "propria sa stângăcie". 
 
"E evident pentru orice persoană bine intenţionată că este o simplă greşeală, însă recunosc faptul că umorul involuntar este suculent şi, probabil, m-aş fi amuzat şi eu dacă nu aş fi fost autorul. Încercam, ca şi în multe alte ocazii, să atrag atenţia asupra importanţei sprijinirii educaţiei. Sper ca măcar scopul semnalului de alarmă să fi fost atins, chiar dacă nu prin mijloacele dorite de mine. În fine, revenind la declaraţia buclucaşă, ziceam atunci şi că îmi doresc <să aducem cât mai multe zâmbete pe chipurile copiilor noştri>. Se pare că am reuşit să aduc ceva zâmbete pe chipurile mult mai multora", a precizat Mihai Chirica, în postarea sa. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici