Mii de clujeni au sărbătorit Revelionul în Piaţa Unirii: Boc a deschis o sticlă de şampanie pe scenă - GALERIE FOTO

Mii de persoane au participat la Revelion în Piaţa Unirii, din Cluj-Napoca, unde Primăria a organizat concerte, jocuri de lumini şi focuri de artificii, iar primarul Emil Boc a deschis o stică mare de şampanie pe scenă şi a efectuat numărătoarea inversă până la intrarea în 2016.

1582 afișări
Imaginea articolului Mii de clujeni au sărbătorit Revelionul în Piaţa Unirii: Boc a deschis o sticlă de şampanie pe scenă - GALERIE FOTO

Mii de clujeni au sărbătorit Revelionul în Piaţa Unirii; Boc a deschis o sticlă de şampanie pe scenă (Imagine: Vasile Magradean /Mediafax Foto)

Mii de persoane s-au adunat în noaptea de Revelion în Piaţa Unirii, din Cluj-Napoca, unde au asistat la concertele susţinute de Magda Puskas&Friends, Semnal M şi Viţa de Vie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

GALERIE FOTO

Înainte de miezul nopţii, pe scena instalată în piaţă a urcat primarul Emil Boc cu un steag tricolor în mână şi care a deschis o sticlă mare de şampanie, efectuând numărătoarea inversă până la intrarea în noul an.

Boc a spus că oraşul este primul din România care a avut în 2015 statutul de Capitală Europeană a Tineretului ce a pus definitiv Clujul pe harta Europei.

”Au fost cu 20% mai mulţi turişti, peste 20 de milioane de euro atraşi în economia locală, peste 3.500 de activităţi au fost organizate. Am intrat acum în finala pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021 şi să sperăm că noi vom fi această capitală. În anul 2016 şi în 2017, Clujul va fi gazda unor importante evenimente sportive, la Sala Polivalentă vom avea Campionatul European de Gimnastică, Campionatul European de Baschet, tenis cu Simona Halep. Ne pregătim să facem din Cluj-Napoca cel mai frumos oraş de pe Pământ, în care să trăm, să ne simţim bine şi să muncim. Cele rele să se spele, cele bune să se adune”, a spus Boc.

După discursul primarului, au urmat jocuri de lumini şi focuri de artificii, care au durat 15 minute, iar de la ora 00.15 a avut loc un concert susţinut de Aldo&Tzika Sax Orchestra.

Primăria Cluj-Napoca a pus la dispoziţia celor prezenţi în Piaţa Unirii 700 de şampanii.

În noaptea de Revelion au fost deschise şi căsuţele amplasate în cadrul Târgului de Crăciun din Piaţa Unirii, iar accesul pe patinoarul artificial din piaţă a fost gratuit între orele 22.30 - 1.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici