Mii de turişti au petrecut Ziua Naţională a României în staţiunile prahovene. Gradul de ocupare a unităţilor turistice, peste 90%

14.000 de turişti au petrecut de Sfântul Andrei şi de Ziua Naţională în Sinaia, Buşteni sau Azuga, anunţă Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, gradul de ocupare a unităţilor turistice fiind de peste 90%, transmite corespondentul MEDIAFAX.

51 afișări
Imaginea articolului Mii de turişti au petrecut Ziua Naţională a României în staţiunile prahovene. Gradul de ocupare a unităţilor turistice, peste 90%

14.000 de turişti au petrecut Ziua Naţională a României în staţiunile prahovene

14.000 de turişti au petrecut Sfântul Andrei şi Ziua Naţională a României în staţiunile de pe Valea Prahovei, aceştia fiind aşteptaţi cu petreceri, defilări şi mâncare tradiţională românească.

„Azuga a fost la superlativ din punct de vedere al numărului de turişti şi de evenimente. Vizitatorii au ocupat toate locurile de cazare disponibile şi au avut de ales între un eveniment de muzică electronică, desfăşurat de vineri până luni, un eveniment live de jazz, sus pe munte, altul tot live de pop, dance, rock&roll, rock sau country, într-un pub din staţiune, şi parada tradiţională de 1 Decembrie cu depuneri de coroane, defilare militară şi prezentare de tehnica militară”, au transmis reprezentanţii APDT Prahova.

În Buşteni, gradul de ocupare a fost de 90 la sută, în Sinaia de 96 la sută, iar în Câmpina de peste 80%.

„Evenimentele continuă pentru turiştii care vor să viziteze Prahova săptămâna aceasta cu lansări de târguri de Crăciun la Sinaia sau Ploieşti, pe 5 decembrie”, anunţă APDT Prahova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici