Ministerul Dezvoltării a lansat o aplicaţie pentru implementarea programelor de investiţii: „Este o măsură de simplificare a procedurilor”

  • Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a lansat o aplicaţie cu ajutorul căreia va implementa programele de investiţii.
  • În prima fază, aplicaţia va fi folosită pentru gestionarea investiţiilor PNDL.
268 afișări
Imaginea articolului Ministerul Dezvoltării a lansat o aplicaţie pentru implementarea programelor de investiţii: „Este o măsură de simplificare a procedurilor”

Ministerul Dezvoltării a lansat o aplicaţie pentru implementarea programelor de investiţii: „Este o măsură de simplificare a procedurilor”

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, anunţă lansarea unei aplicaţii prin intermediul căreia operaţiunile necesare implementării programelor de investiţii gestionate de MDLPA vor putea fi derulate şi electronic.

Aplicaţia va permite, în prima etapă, gestionarea investiţiilor PNDL

Cseke Attila susţine, că printre altele, aplicaţia va permite primăriilor să încarce cererile de plată ale facturilor, nemaifiind necesară trimiterea cererilor în format fizic, pe hârtie.

„Este o măsură de simplificare a procedurilor, o debirocratizare a sistemului de finanţări pentru investiţiile comunităţilor locale. Pe viitor vom include şi alte programe de investiţii în această aplicaţie”, a spus ministrul Cseke Attila.

Începând de luni, aplicaţia poate fi accesată de unităţile administrativ-teritoriale care au în derulare investiţii finanţate prin PNDL. Beneficiarii înregistraţi vor avea posibilitatea să transmită în format electronic documentele aferente programelor, semnate electronic, să primească număr de înregistrare şi să urmărească stadiul acestora.

Beneficiarii programelor de investiţii au fost notificaţi de către MDLPA în vederea înregistrării şi utilizării aplicaţiei electronice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici