Ministerul Educaţiei, în control la Şcoala nr. 11 din Capitală, privind publicitatea la margarină

Corpul de control al Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN) verifică, în perioada 1 - 5 iulie, modul în care un producător de margarină şi-a făcut publicitate în Şcoala Generală nr. 11 din Capitală, potrivit unui comunicat al MEN.

379 afișări
Imaginea articolului Ministerul Educaţiei, în control la Şcoala nr. 11 din Capitală, privind publicitatea la margarină

Ministerul Educaţiei, în control la Şcoala nr. 11 din Capitală, privind publicitatea la margarină (Imagine: Marius Vasilica/Mediafax Foto)

"Ministerul Educaţiei Naţionale a dispus verificarea modului în care s-au respectat prevederile legale privind reclama şi publicitatea comercială realizată de o firmă producătoare de margarină, în Şcoala Generală nr. 11 din Bucureşti. Corpul de control al MEN se va afla în unitatea de învăţământ în perioada 1 - 5 iulie şi va analiza toate datele implicate în acest caz", se arată în comunicatul citat.

Potrivit informaţiilor din presă, compania producătoare a margarinei Rama a organizat un eveniment la Şcoala nr. 11. Nadia Comăneci, care face reclamă acestui produs, a fost recent ţinta unor atacuri pentru că promovează margarina, inclusiv în şcoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici