Ministerul Justiţiei vrea închirierea un spaţiu din sediu pentru organizarea unui bufet pentru angajaţi

Ministerul Justiţiei (MJ) propune închirierea unui spaţiu de 75,50 de metri pătraţi, din sediul instituţiei, pentru organizarea unui bufet pentru angajaţi, urmând să încaseze jumătate din chirie, iar restul să fie virată la bugetul de stat, potrivit unui proiect de hotărâre.

172 afișări
Imaginea articolului Ministerul Justiţiei vrea închirierea un spaţiu din sediu pentru organizarea unui bufet pentru angajaţi

Ministerul Justiţiei vrea închirierea un spaţiu din sediu pentru organizarea unui bufet pentru angajaţi (Imagine: Octav Gaena/ Mediafax Foto)

Proiectul, lansat joi în dezbatere publică, prevede "închirierea de către Ministerul Justiţiei a unor spaţii aflate în administrarea acestei instituţii (...), în scopul prestării de servicii de alimentaţie publică şi/sau servicii de preparare şi servire a mesei pentru salariaţi".

Potrivit notei de fundamentare, MJ doreşte organizarea unui bufet în sediul instituţiei şi a identificat în acest sens un spaţiu de 75, 50 metri pătraţi la mezaninul clădirii.

Spaţiul identificat este compus dintr-o bucătărie de 16, 20 metri pătraţi şi din două săli de mese de 38,15 şi respectiv 21,15 metri pătraţi.

De asemenea, proiectul de hotărâre mai prevede că închirierea spaţiilor se va face prin licitaţie publică, care va fi organizată de MJ ca administrator al spaţiilor. O cotă de 50 la sută din chiria plătită de câştigătorul liciaţiei va reveni MJ, iar restul va fi virată la bugetul statului.

Propunerile şi observaţiile referitoare la proiectul de act normativ supus dezbaterii pot fi transmise în scris pe adresa Ministerului Justiţiei, se arată pe site-ul instituţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici