Ministerul Sănătăţii: Pacientul român transferat în Bulgaria după explozia din Capitală este stabil

Pacientul român transferat în Bulgaria după explozia dintr-un apartament din Bucureşti este stabil, el fiind supus luni unei intervenţii chirurgicale, potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătăţii.

1325 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii: Pacientul român transferat în Bulgaria după explozia din Capitală este stabil

Ministerul Sănătăţii: Pacientul român transferat în Bulgaria după explozia din Capitală este stabil

"Conform ultimelor informaţii provenite de la echipa medicală din Sofia, pacientul român transferat în Bulgaria în urma exploziei din Bucureşti este stabil, iar prognosticul dat de medici este unul favorabil. Pacientul a fost supus astăzi unei intervenţii chirurgicale, iar doctorii apreciază că, în cursul zilei de astăzi, va fi detubat.Estimarea echipei medicale arată o durată de internare de circa 20 de zile în secţia ATI a unităţii de arşi din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă din Sofia", potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii remis MEDIAFAX.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, tratamentul se va desfăşura în baza acordului pe care România îl are cu Bulgaria pentru sprijin reciproc în cazul unei situaţii de urgenţă.

Starea rănitului român este monitorizată în permanenţă de trei membri ai corpului medical din spital, iar tratamentul este coordonat de şeful secţiei de chirurgie plastică a unităţii.

O butelie a explodat, sâmbătă dimineaţă, într-un apartament de pe strada Perşani din sectorul 4 al Capitalei, două persoane suferind arsuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici